12-14 Ekim 2017 tarihleri arasında Karabük Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Hamit Çepni Konferans Salonu’nda düzenlenecek olan “Uluslararası Endüstri 4.0 ve Uygulamaları” sempozyumu Malezya Perlis Üniversitesinin iş birliğiyle gerçekleştirilecektir. Karabük bilindiği üzere demir-çelik sektörünün ve endüstrinin yoğunlaştığı bir ilimizdir. Bu sebeple, Karabük Üniversitesi Mühendislik Fakültesi bünyesinde gerçekleştirilen araştırmalar endüstriyel uygulamalara odaklanmaktadır. Karabük’te düzenlemekte olduğumuz sempozyum ile ulusal ve uluslararası tanınırlığı olan bilim insanlarının, araştırmacıların, ilgili kamu kurumları ile özel sektörden uygulayıcı ve uzmanların bir araya gelmesi, Endüstri 4.0 teknolojilerine yönelik Ar-Ge çalışmalarının, ulusal stratejilerin ve ülkemiz önceliklerinin tartışılması amaçlanmaktadır. Sempozyuma gerek katılımınız gerekse görüş ve önerileriniz vasıtasıyla destek vermeniz bizleri onurlandıracaktır.

Konferans hakkında ayrıntılı bilgiye www.industry4g.org internet adresinden erişilebilmektedir.

Prof. Dr. Mehmet ÖZALP
Mühendislik Fakültesi Dekan V.

11.10.2017