Sağlık Alanında Dijital Çözümler Projesi

İstanbul Aydın Üniversitesi ve ASELSAN ortaklığı ile oluşturulan BioCube mentörleri tarafından 29 Ocak 2019 tarihinde İstanbul’da düzenlenecek olan eğitim ve yatırımcı görüşmeleri programına sağlık alanında proje geliştiren akademik personelimiz ve öğrencilerimiz de katılabileceklerdir.
Bayer Grants4Apps Turkey 2019 Yarışması öncesinde Bayer Grup tarafından “DİJİTAL SAĞLIK ÇÖZÜMLERİ” başlığında projesi bulunan akademik personelimizin ve öğrencilerimizin mutlak surette katılım göstermeleri önem arz etmektedir.
“Dijital Sağlık Çözümleri” kategorisinde projesi bulunanların ve Tıp Mühendisliği Programında öğrenim gören öğrencilerimizin tto@karabuk.edu.tr adresine aşağıda yer alan bilgilerini 25.01.2019 tarihi saat 17:00’a kadar mail atmaları gerekmektedir.

Katılımcı Bilgileri:
Ad-Soyad