YAZ OKULU CANLI DERSLERE ERİŞİM HAKKINDA

2020-2021 Yaz Dönemi dersleri 12 Temmuz 2021 itibariyle başlayacaktır. Canlı dersleri takip etmek için gerekli ekip kodları ve ders katılım linklerini oys.karabuk.edu.tr adresinden temin etmeniz gerekmektedir.

Dikkat: 8 Temmuz 2021 sonrasında yaz okulunda ilk defa ders alan öğrencilerimizin derslere erişimi 26 Temmuz 2021 itibariyle olacaktır.

Dersinizin sanal sınıfına sadece OBS’de yer alan ders programındaki gün ve saatte erişim sağlayabilirsiniz.

oys.karabuk.edu.tr adresine aşağıdaki kullanıcı bilgileri ile giriş yaptıktan sonra, ilgili ders sayfasının en üstünde derse ait 6 haneli ekip kodu yer almaktadır. Microsoft Teams uygulamasında “ekipler” menüsünden, “bir ekibe katıl”, “Ekibe kodla katıl” adımlarını sırası ile yaparak ilgili ekip kodunu girip dersin ekibine katılım sağlayabilirsiniz.

Dersler Microsoft Teams platformu üzerinden yapılacaktır. Microsoft Teams yardım dokümanı için TIKLAYINIZ.

OYS, Microsoft Teams ve E-posta için;

Kullanıcı Adı: ogrencino@ogrenci.karabuk.edu.tr
Şifre: TCİlkBeşHaneKbu*

Uzaktan Eğitim sistemine erişmek ve teknik destek almak için: kbuzem.karabuk.edu.tr

Eklenme Zamanı: 19.02.2021 / 12:10