2021-2022 GÜZ DÖNEMİ UZAKTAN EĞİTİM DERSLERİ HAKKINDA

2021-2022 eğitim öğretim yılı kapsamında aşağıda belirtilen uzaktan eğitim dersleri haricindeki tüm dersler yüzyüze yapılacaktır.

Dersler 27 Eylül 2021 pazartesi günü itibariyle başlayacaktır. Canlı dersleri takip etmek için gerekli ekip kodları ve ders katılım linklerini 26 Eylül 2021 pazar günü saat 12:00 itibari ile oys.karabuk.edu.tr adresinden temin edebilirsiniz.

Uzaktan eğitim kapsamında;

1. Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi, Türk Dili, Yabancı Dil ve İş Sağlığı ve Güvenliği dersleri,
  2. Üniversite Seçmeli Dersleri (ÜSD),
  3. 17.08.2021 senato kararına göre belirlenen dersler*,
  4. Yabancı Diller Yüksekokulu İngilizce Hazırlık Eğitimi

uzaktan eğitim yöntemiyle gerçekleştirilecektir.

Dikkat: Kayıt haftası sonrasında (2 Ekim 2021’den sonra) ders alan öğrencilerimizin derslere erişimi 11 Ekim 2021 pazartesi itibariyle olacaktır.

Dersinizin sanal sınıfına sadece OBS’de yer alan ders programındaki gün ve saatte erişim sağlayabilirsiniz.

Dersinizin uzaktan eğitim yoluyla yapılacağını ders programınızdaki derslik bilgisinden öğrenebilirsiniz.

Sanal Dersliklere Giriş Yöntemi

Canlı dersler Microsoft Teams platformu üzerinden yapılacaktır. Microsoft Teams yardım dokümanı için TIKLAYINIZ.

oys.karabuk.edu.tr adresine aşağıdaki kullanıcı bilgileri ile giriş yaptıktan sonra, ilgili ders sayfasının en üstünde derse ait 6 haneli ekip kodu yer almaktadır. Microsoft Teams uygulamasında “ekipler” menüsünden, “bir ekibe katıl”, “Ekibe kodla katıl” adımlarını sırası ile yaparak ilgili ekip kodunu girip dersin ekibine katılım sağlayabilirsiniz.

Canlı dersler, ekibe katıldığınız dersin ders programında belirtilen saatte ilgili dersin öğretim elemanı tarafından başlatılacaktır.

OYS, Microsoft Teams ve E-posta Kullanıcı Bilgileri:

Kullanıcı Adı: ogrencino@ogrenci.karabuk.edu.tr
Şifre: TCİlkBeşHaneKbu*

Diğer soru ve sorunlarınız hakkında Uzaktan Eğitim sistemine erişmek ve teknik destek almak için: kbuzem.karabuk.edu.tr

* İlgili dersler OBS’de ders programında derslik adı Teams olan dersler.

Eklenme Zamanı: 21.09.2021 / 11:32