UNIKA TEST MERKEZİ SINAVLARI HAKKINDA

Üniversitemizde çoktan seçmeli sınavlar KBUZEM’den farklı olarak kurulmuş bulunan Sınav Merkezi Koordinatörlüğü tarafından yürütülmektedir. Çoktan seçmeli sınav olacak öğrenciler bölümleri tarafından hazırlanacak sınav programı dahilinde https://sinav.karabuk.edu.tr adresinden sınavlarına erişim sağlayacaklardır.

Sınav saatinden önce sisteme girmeye çalışmak, sınav vakti gelmeden sınav salonuna girmek gibidir. Sorulara ulaşmak mümkün olmayacaktır. Lütfen sınav linkine girmeden önce sınav sistemi ile ilgili bilgileri okuyunuz, yaşanabilecek anlık bir problemde fakülte web sitelerinde bulunan SORUN BİLDİRİM FORMU’na ulaşınız.

Fakülte/Birim web sayfalarında yer alan SORUN BİLDİRİM FORMU dışında yapacağınız telefon ya da e-mail başvuruları sonuçsuz kalıp zaman kaybına sebep olacaktır. Çoktan seçmeli sınavlar KBUZEM tarafından yapılmadığından, kbuzem.karabuk.edu.tr üzerinden yapacağınız teknik destek talepleri çözüm üretememektedir.

Sınav sistemi ile ilgili teknik bilgi ve sorularınız için öncelikle üniversitemiz ana sayfasındaki duyuru, bilgilendirme linklerini takip ediniz. Ulaşamadığınız bilgiler için sinavmerkeziogrenci@karabuk.edu.tr mail adresine başvurabilirsiniz.

Eklenme Zamanı: 25.11.2020 / 05:06